Aroma Difuzor (AD1)

Što prvo primijetite kada se nakon radnog dana napokon vratite kući? Pa…miris! 😊 Ugodno aromatiziran prostor instantno podiže raspoloženje i daje zeleno svjetlo za opuštanje.

Aroma difuzor (AD1) je tehnološki sofisticiran uređaj koji osigurava profesionalnu i kontinuiranu isporuku mirisa u svakom domu.  AD1 raspršuje mirisno ulje u obliku finih, nevidljivih čestica. Takve mirisne čestice se dugo zadržavaju u zraku pa je potrošnja ulja minimalna.

Aroma difuzor

Uređajem se jednostavno upravlja putem Bluetooth Scent Marketing aplikacije koju možete preuzeti putem Google play i App Store servisa. Detaljnije upute za upravljanje aplikacijom i korištenje uređaja možete pronaći ovdje: Priručnik_AD1_web

Četiri različita intenziteta pokrivaju od 10-30m2, a jedno mirisno ulje u prosjeku traje 4-6 mjeseci, ovisno o postavkama. Pomoću aplikacije, sami određujete vrijeme rada uređaja i period mirovanja.  Na taj način, ulje se troši samo kada to želite i ne morate ga isključivati iz struje kada idete spavati ili odlazite na putovanje.

Uz aroma difuzor birate i mirisno ulje (100ml) koje ćete koristiti isključivo s našim uređajem. U ovoj fazi se slobodno prepustite mašti! Razmislite koje vas note najviše usrećuju. Jesu li to mirisi sočnih citrusa, osvježavajuće arome dalekog istoka ili pak “tamnije” i senzualne note vrhnja i sandalovine.

Cjelokupnu ponudu mirisnih ulja pogledajte ovdje.

*Napomena: sva ulja imaju visoku koncentraciju mirisa pa s njima postupajte pažljivo i slijedite upute iz priručnika. Ulja koristite isključivo s našim aroma difuzer uređajem. Svi mirisi su proizvedeni u skladu sa trenutnim standardima definiranima u kodeksu poslovanja IFRA (International Fragrance Association), dizajnirani su isključivo za upotrebu u prostoru i ne izazivaju alergije.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

aroma.hr