Aroma Difuzor (AD1)

Što prvo primijetite kada se nakon radnog dana napokon vratite kući? Pa…miris! 😊 Ugodno aromatiziran prostor instantno podiže raspoloženje i daje zeleno svjetlo za opuštanje.

Aroma difuzor (AD1) je tehnološki sofisticiran uređaj koji osigurava profesionalnu i kontinuiranu isporuku mirisa u svakom domu.  AD1 raspršuje mirisno ulje u obliku finih, nevidljivih čestica. Takve mirisne čestice se dugo zadržavaju u zraku pa je potrošnja ulja minimalna.

Aroma difuzor

Uređajem se jednostavno upravlja putem Bluetooth Scent Marketing aplikacije koju možete preuzeti putem Google play i App Store servisa. Detaljnije upute za upravljanje aplikacijom i korištenje uređaja možete pronaći ovdje: Priručnik_AD1_web

Četiri različita intenziteta pokrivaju od 10-30m2, a jedno mirisno ulje u prosjeku traje 4-6 mjeseci, ovisno o postavkama. Pomoću aplikacije, sami određujete vrijeme rada uređaja i period mirovanja.  Na taj način, ulje se troši samo kada to želite i ne morate ga isključivati iz struje kada idete spavati ili odlazite na putovanje.

Uz aroma difuzor birate i mirisno ulje (100ml) koje ćete koristiti isključivo s našim uređajem. U ovoj fazi se slobodno prepustite mašti! Razmislite koje vas note najviše usrećuju. Jesu li to mirisi sočnih citrusa, osvježavajuće arome dalekog istoka ili pak “tamnije” i senzualne note vrhnja i sandalovine.

Cjelokupnu ponudu mirisnih ulja pogledajte ovdje.

*Napomena: sva ulja imaju visoku koncentraciju mirisa pa s njima postupajte pažljivo i slijedite upute iz priručnika. Ulja koristite isključivo s našim aroma difuzer uređajem. Svi mirisi su proizvedeni u skladu sa trenutnim standardima definiranima u kodeksu poslovanja IFRA (International Fragrance Association), dizajnirani su isključivo za upotrebu u prostoru i ne izazivaju alergije.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Prijava

Registracija

Na vaš email ćemo poslati poveznicu za kreiranje nove zaporke.

Vaši će se osobni podaci koristiti za podršku vašem iskustvu na ovoj web stranici, za upravljanje pristupom vašem računu i za druge svrhe opisane u našim pravilima privatnosti.

aroma.hr