Mirisni štapići

Mirisni štapići su naš najšarmantniji dekorativni element! 🙂 

Mirisni štapići su idealno rješenje za manje prostore (poput toaleta ili hodnika) i dovoljno su diskretni da se uklope u svaki interijer. Sjajno izgledaju i na radnom stolu, polici u dnevnom boravku, spavaćoj sobi ili gotovo skriveni u zelenilu balkona.

Za razliku od sličnih proizvoda na tržištu, naše mirisne štapiće ne morate okretati jer su već natopljeni mirisnim uljem. Štapići su potpuno suhi na dodir i ne postoji rizik od prolijevanja mirisnog ulja koje može oštetiti namještaj. Idealno su rješenje i za obitelji s djecom jer ne morate brinuti o otvorenom plamenu i prolijevanju voska kao kod paljenja svijeća.  

Iako izgledom podsjećaju na drvo, mirisni štapići su zapravo sačinjeni od specijalnih prirodnih vlakana čija je moć upijanja ulja i difuzije mirisa znatno veća nego pri korištenju tradicionalnih štapića od ratana ili bambusa. Porozna struktura vlaknastog materijala omogućuje ravnomjernu i kontroliranu difuziju mirisa u svakom prostoru.

Jedan paket sadrži šest mirisnih štapića i jednu vazu. Kako bi što duže uživali u mirisu, stavite u vazu 3 štapića, a nakon dva tjedna ih zamijenite. Također, nakon što se štapići potroše, ne morate kupovati cijeli paket, već samo štapiće, a vaza vam ostaje. Svi štapići su biorazgradivi.

Pažljivim kombiniranjem mirisa uspjeli smo obuhvatiti sve mirisne kategorije, a u svaku kompoziciju mirisa je utkano puno truda i ljubavi!

Posjetite naš webshop i odaberite Bijeli čaj i Limun, Bambus i Limetu, Nar i Tamjan, Zeleni čaj i Ružine latice ili Ružino drvo i Pačuli. Detaljni opisi gornjih, srednjih i baznih nota nalaze se uz proizvod.  

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Prijava

Registracija

Na vaš email ćemo poslati poveznicu za kreiranje nove zaporke.

Vaši će se osobni podaci koristiti za podršku vašem iskustvu na ovoj web stranici, za upravljanje pristupom vašem računu i za druge svrhe opisane u našim pravilima privatnosti.

aroma.hr