Mirisni štapići

Mirisni štapići su naš najšarmantniji dekorativni element! 🙂 

Mirisni štapići su idealno rješenje za manje prostore (poput toaleta ili hodnika) i dovoljno su diskretni da se uklope u svaki interijer. Sjajno izgledaju i na radnom stolu, polici u dnevnom boravku, spavaćoj sobi ili gotovo skriveni u zelenilu balkona.

Za razliku od sličnih proizvoda na tržištu, naše mirisne štapiće ne morate okretati jer su već natopljeni mirisnim uljem. Štapići su potpuno suhi na dodir i ne postoji rizik od prolijevanja mirisnog ulja koje može oštetiti namještaj. Idealno su rješenje i za obitelji s djecom jer ne morate brinuti o otvorenom plamenu i prolijevanju voska kao kod paljenja svijeća.  

Iako izgledom podsjećaju na drvo, mirisni štapići su zapravo sačinjeni od specijalnih prirodnih vlakana čija je moć upijanja ulja i difuzije mirisa znatno veća nego pri korištenju tradicionalnih štapića od ratana ili bambusa. Porozna struktura vlaknastog materijala omogućuje ravnomjernu i kontroliranu difuziju mirisa u svakom prostoru.

Jedan paket sadrži šest mirisnih štapića i jednu vazu. Kako bi što duže uživali u mirisu, stavite u vazu 3 štapića, a nakon dva tjedna ih zamijenite. Također, nakon što se štapići potroše, ne morate kupovati cijeli paket, već samo štapiće, a vaza vam ostaje. Svi štapići su biorazgradivi.

Pažljivim kombiniranjem mirisa uspjeli smo obuhvatiti sve mirisne kategorije, a u svaku kompoziciju mirisa je utkano puno truda i ljubavi!

Posjetite naš webshop i odaberite Bijeli čaj i Limun, Bambus i Limetu, Nar i Tamjan, Zeleni čaj i Ružine latice ili Ružino drvo i Pačuli. Detaljni opisi gornjih, srednjih i baznih nota nalaze se uz proizvod.  

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

aroma.hr